Vorige Artikel 16 van 297 Volgende

Arkocaps Canadese geelwortel (45 caps.)

€ 14,25 (inclusief btw)

Beschrijving

Canadese geelwortel 

Gebruikt plantendeel
wortel

Te gebruiken bij:

✓ voorhoofdsholte ontsteking, sinusitis
✓ keelontsteking, amandelontsteking
✓ luchtweginfecties
✓ griep, verkoudheid, koorts

Algemene beschrijving
De Canadese Geelwortel werd door de indiaanse bevolking van Noord Amerika gebruikt als medicijn en als textiel- en gezichtsverf. Deze typische bosplant groeit het beste in vochtige bergbossen waarvan de grond rijkelijk bedekt is met gevallen bladeren. De knoestige wortelstok is aan de buitenzijde donker grijsbruin en aan de binnenzijde groenachtig geel. Het wortelstelsel van deze krachtige plant is onuitroeibaar.

Infecties van de luchtwegen
Canadese Geelwortel is zeer effectief tegen ontstekingen van de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen. Canadese Geelwortel heeft een sterke antibacteriële werking dankzij de aanwezigheid van de alkaloïden hydrastine en berberine. Hierdoor is Canadese Geelwortel prima in te zetten bij chronische neusverkoudheid die gepaard gaat met taai slijm.

Voorkomen van ontstekingen
Canadese Geelwortel verhoogt de weerstand en is derhalve ook preventief prima in te zetten bij griep, verkoudheid, herpes simplex en keelontsteking.

Niet te gebruiken bij:

  • zwangerschap
  • periode dat borstvoeding wordt gegeven

GEBRUIKSAANWIJZING: ’s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Maximaal 6 capsules per dag.
SAMENSTELLING: Elke capsule bevat 375 mg van de wortel van de Canadese geelwortel en bevat ten minste 5% alkaloïden.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Canadese Geelwortel capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel