Vorige Artikel 23 van 297 Volgende

Arkocaps Echinacea (45 caps.)

€ 10,75 (inclusief btw)

Beschrijving

Echinacea​

Gebruikt plantendeel
wortel

Te gebruiken bij:    

✓ griep, verkoudheid
✓ infecties en ontstekingen
✓ verminderde weerstand
✓ preventie van winterziekten

Algemene beschrijving
De Echinacea, ook wel rode zonnehoed genoemd, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en werd door de indianen zowel in- als uitwendig gebruikt. De werking van de Echinacea is veelvuldig onderzocht en telkenmale toonde men zowel een ontstekingsremmende als weerstandverhogende werking aan.

Natuurlijke weerstandverhoger
De wortel van de Echinacea bevat vetzuren, rutoside, echinacoside (esters van wijnsteenzuur) en polysacchariden. De weerstandsver-hogende werking van Echinacea wordt inmiddels door talrijke klinische studies ondersteund en behoeft derhalve geen betoog.

“R” in de maand
Echinacea leent zich uitstekend voor preventief gebruik. Zodra en zolang de “R” in de maand is dient er weerstand te worden opgebouwd. Een kuur van 1 week per wintermaand is voldoende voor een doeltreffende immuniteit.

Antibiotische werking  
In de Echinacea bevinden zich verschillende actieve bestanddelen met antibiotische of ontstekingswerende eigenschappen. Dit maakt Echinacea bijzonder geschikt voor de bestrijding van verkoudheid en griep.

GEBRUIKSAANWIJZING: Preventief: ‘s Morgens 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Acuut: ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar beide doseringsadviezen halveren.
SAMENSTELLING: Elke capsule bevat 270 mg Echinacea wortelpoeder.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Echinacea capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel