Vorige Artikel 17 van 297 Volgende

Arkocaps Cat's claw (45 caps.)

€ 12,75 (inclusief btw)

Beschrijving

Cat's claw

Gebruikt plantendeel
schors

Te gebruiken bij:

✓ koortsblaasjes, aften
✓ verminderde weerstand
✓ ontstekingen
✓ ontgiftend na antibioticakuur
✓ verminderde darmperistaltiek

Algemene beschrijving
Cat ‘s claw behoort tot de familie van de Rubiaceae en is afkomstig uit de jungle van Peru. De klimplant heeft klauwachtige uitsteeksels waarmee hij zich aan de bomen van de jungle vasthaakt. In de Peruviaanse geneeskunde wordt de schors gebruikt voor de behandeling van reuma, inwendige infecties, het verzorgen van wonden etc.

Natuurlijk antibioticum
De schors van de Cat’s claw bevat alkaloïden waardoor celveroudering wordt tegengegaan (anti-oxidanten werking). Cat ‘s claw stimuleert het immuunsysteem waardoor beter weerstand kan worden geboden tegen bacteriële en virale infecties zoals koortsblaasjes.

Inwendige reiniging
Cat‘s claw heeft een sterke ontstekingsremmende werking dankzij de aanwezigheid van glycosiden. Na het gebruik van een penicilline- of antibioticakuur kan het lichaam met Cat ‘s claw worden gereinigd.

Bevordert de darmperistaltiek
Cat‘s claw kan tevens gebruikt worden bij vermindering van de darm-peristaltiek of bij intestinale problemen zoals zweren, de ziekte van Crohn en onevenwicht in de darmflora.

Niet te gebruiken bij:

  • zwangerschap

GEBRUIKSAANWIJZING: ‘s Morgens en ‘s middags 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.
SAMENSTELLING:Elke capsule bevat: 348 mg van de schors van de Uncaria tomentosa en is gestandaardiseerd op 0,8% oxindol alkaloïden (uitgedrukt in ajmalicine).
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Cat’s Claw capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de schors, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel