Artikel 28 van 296

Arkocaps Ginseng

€ 19,25 (inclusief btw)

Beschrijving

Ginseng

Gebruikt plantendeel
wortel

Te gebruiken bij:   

✓ Overspannenheid
✓ Vermoeidheid, energietekort
✓ Spierpijn
✓ Verbetering van lichamelijk en geestelijke prestaties

Algemene beschrijving
De Ginseng wordt in China en Korea ook wel het “koninklijke” kruid genoemd, omdat hij gedurende eeuwen voorbehouden werd aan de Keizerlijke familie. Ginseng is een wintervaste plant met volumineuze vertakte, lichtgele wortels en behoort tot de familie van de Arialiaceae.

Levenskracht
Ginseng geeft het hele lichaam kracht en verhoogt zowel de lichamelijke als de intellectuele prestaties. Ginseng zorgt voor een betere aanpassing van het lichaam aan inspanningen door het vermoeidheidsgevoel te verminderen, het melkzuurgehalte in het bloed te verlagen, spierpijn tegen te gaan en de zuurstofopname door de spieren te verhogen.

Unieke samenstelling
Ginseng bevat ook verscheidene vitamines (B-complex), minerale zouten (calcium, fosfor, magnesium, koper, ijzer, zink), sporenelementen (silicium, selenium) en aminozuren. Dankzij deze buitengewone samenstelling is Ginseng effectief bij overspannenheid en chronische vermoeidheid.

Kostbare wortel
Het verbouwen van de Ginsengwortel is kostbaar en neemt veel tijd in beslag omdat  de wortel pas na 6 jaar geconcentreerd genoeg is (8 % gisenosiden) om verwerkt te kunnen worden.

GEBRUIKSAANWIJZING’s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.
SAMENSTELLING: Het onder lage temperatuur fijngemalen integraal poeder bevat per capsule: 390 mg van de wortel van de Panax ginseng en is gestandaardiseerd op 1,5% ginsenosiden.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Ginseng capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN

Niet aanbevolen voor personen die een behandeling tegen diabetes volgen. Vraag advies aan uw arts of apotheker als u gelijktijdig bloedverdunners gebruikt.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel