Artikel 27 van 296

Arkocaps Ginkgo

€ 10,75 (inclusief btw)

Beschrijving

Ginkgo biloba

Gebruikt plantendeel
blad

Te gebruiken bij:

✓ Geheugenzwakte, vergeetachtigheid.
✓ Koude handen en voeten.
✓ Oorsuizen, duizeligheid.
✓ Anti-veroudering, evenwichtsstoornis.

Algemene beschrijving
Ginkgo behoort tot een plantenfamilie die 180 miljoen jaar geleden floreerde, maar volledig uitstierf, op deze ene soort na. Van oorsprong komt de Ginkgo uit China en vandaag de dag groeit hij probleemloos in Europa. Het waaiervormige blad wordt in de herfst botergeel en valt dan af.

Een betere doorbloeding van de hersenen
Het blad van de Ginkgo bevat actieve flavonoïden, die de vrije radicalen op het niveau van het netvlies en de hersenen afvangen. Ginkgo verwijdt de bloedvaten, reguleert de doorbloeding van de haarvaten en verlaagt de viscositeit van het bloed. Deze driedubbele werking vertraagt de veroudering van het netvlies en de hersenen, waardoor evenwichtsstoornis en oorsuizingen worden tegengegaan en vergeetachtigheid of geheugenverlies worden verbeterd.

Koude handen, koude voeten
Ledematen die niet voldoende bloed ontvangen zijn niet in staat om de normale lichaamstemperatuur te handhaven. Koude handen en koude voeten komen voor bij jong en oud en zijn relatief eenvoudig op te lossen door de doorbloeding te verbeteren. Van Ginkgo biloba is bekend dat deze de doorbloeding van de haarvaten reguleert waardoor de lichaamsdelen die verder van het hart liggen goed voorzien worden van warmte en vitale voedingsstoffen.

GEBRUIKSAANWIJZING: ‘s Morgens en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.
SAMENSTELLINGElke capsule bevat 95 mg Ginkgo bladpoeder, 95 mg Ginkgo bladextract en 0,6 mg ginkgoliden.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Ginkgo capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het blad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN

Raadpleeg uw arts als u bloedverdunners of antidepressiva gebruikt.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel