Vorige Artikel 29 van 297 Volgende

Arkocaps Goudpapaver

€ 10,75 (inclusief btw)

Beschrijving

Goudpapaver 

Gebruikt plantendeel
bovengronds bloemgedeelte

Te gebruiken bij:

✓ inslaapproblemen
✓ bedplassen, overactiviteit
✓ angst, nervositeit
✓ slapeloosheid, nachtmerries

Algemene beschrijving
Goudpapaver, ook wel “slaapmutsje” genaamd, komt oorspronkelijk uit Californië. De plant wordt enkele tientallen centimeters hoog en bloeit van juni tot diep in de herfst met oranjegele bloemen. In Frankrijk is de plant voornamelijk in de streek rond Montpellier geacclimatiseerd.

Voor een ongestoorde nachtrust
De alkaloïden zorgen ervoor dat Goudpapaver een natuurlijk verdovende werking heeft waardoor inslaapproblemen, nachtmerries en ‘s nachts wakker worden snel tot het verleden behoren. Goudpapaver is een goed alternatief voor reguliere geneesmiddelen omdat het geen bijwerkingen heeft en niet tot afhankelijkheid leidt.  Met behulp van Goudpapaver kunnen nerveuze en angstige personen van alle leeftijden weer tot rust komen.

Bedplassen
Normaal gesproken moet iemand van zes jaar of ouder ’s-nachts droog kunnen blijven. Toch plassen er alleen in Nederland meer dan 100.000 kinderen boven de acht jaar nog regelmatig in bed. Het verschijnsel komt vaker voor bij jongens dan bij meisjes en is met behulp van Goudpapaver te verhelpen.

GEBRUIKSAANWIJZINGVolwassenen: 2 capsules vóór het avondeten en 2 capsules net vóór het slapengaan met voldoende water innemen. Kinderen: 1 capsule vóór het avondeten en 1 capsule net vóór het slapengaan met voldoende water innemen.
SAMENSTELLING: Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 300 mg van het bovengronds gedeelte van de Eschscholtzia californica en bevat tussen de 0,5% en 1,2% totaal alkaloïden (uitgedrukt in californidine).
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Goudpapaver capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het bovengronds gedeelte, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel