Vorige Artikel 26 van 297 Volgende

Arkocaps Gember (45 caps.)

€ 10,75 (inclusief btw)

Beschrijving

Gember

Gebruikt plantendeel
wortelstok

Te gebruiken bij:   

✓ misselijkheid, overgeven
✓ reisziekte
✓ zwangerschapsbraken
✓ hoofdpijn, migraine

Niet te gebruiken bij:

acute maag- of darmklachten

Algemene beschrijving
Gember groeit van nature in Zuidoost-Azië en wordt tegenwoordig ook in andere warme streken geteeld. De wortelstok produceert knolvormige uitlopers, waaraan telkens een nieuwe scheut ontstaat. De wortelstok van de Gember heeft een karakteristieke aromatische geur en neemt in de Chinese geneeskunst een belangrijke plaats in.

Hulp bij reisziekte en verteringsproblemen
Uit de wortelstokken worden verschillende bestanddelen getrokken, waaronder de gingerolen die een rol spelen bij de therapeutische werking van Gember. Het is met name de gedroogde wortelstok die in de fytotherapie gebruikt wordt om zijn maagversterkende werking tegen reisziekte, overgeven, zwangerschapsbraken en misselijkheid.

Effectief tegen hoofdpijn en migraine
Met Gember worden opmerkelijke resultaten geboekt als het om de bestrijding van hoofdpijn en migraine gaat. Bij de eerste tekenen van een aanval 2 capsules met voldoende water innemen. Al na ongeveer 20 minuten is de opkomende hoofdpijn sterk afgeremd.
Het antimigraine-effect is te danken aan de in Gember aanwezige stof shogoal.

GEBRUIKSAANWIJZING: Zwangere vrouwen en kinderen van 6-12 jaar: 1 capsule per dag ’s-ochtends tijdens het ontbijt met voldoende water innemen. Vanaf 13 jaar:2 capsules tegelijkertijd ‘s-ochtends tijdens het ontbijt met voldoende water innemen.
SAMENSTELLING: Elke capsule bevat 150 mg Gember wortelpoeder, 100 mg Gember wortelextract en 6,3 mg gingerolen.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Gember capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel