Vorige Artikel 24 van 297 Volgende

Arkocaps Fenegriek (40 caps.)

€ 10,75 (inclusief btw)

Beschrijving

Fenegriek

Gebruikt plantendeel
zaad

Te gebruiken bij:   

✓ gebrek aan eetlust
✓ gewichtstoename
✓ bodybuilding, sporters

Algemene beschrijving
Fenegriek is een eenjarige plant van ongeveer een halve meter hoog die stamt uit het Middellandse Zeegebied maar al eeuwen ook elders wordt verbouwd. De ongesteelde geelwitte met paarse bloemen groeien alleen in paren uit de bovenste bladoksels. De vrucht is een onbehaarde, slanke, licht gebogen peul met een puntig uiteinde.

Verantwoord aankomen
De zich in de peul bevindende vaalrode zaadjes zijn rijk aan proteïnen, lipiden en sapogeninen. Fenegriek werkt vermagering tegen die te wijten is aan stofwisselingsproblemen door de insulineafscheiding van de pancreas (alvleesklier) te reguleren.

Fenegriek kan ook goed worden ingezet als het ongewild gewichtsverlies wordt veroorzaakt door nervositeit.

GEBRUIKSAANWIJZING: ‘s Morgens 2 capsules tegelijkertijd tijdens de maaltijd met voldoende water innemen
SAMENSTELLING: Elke capsule bevat 150 mg Fenegriek zaadpoeder, 150 mg Fenegriek zaadextract en een concentratie van 2,1 mg trigonelline.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Fenegriek capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de zaden, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij..

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel