shop.kruidje-roer-me-niet.nl

Superfoods kopen bij Kruidje Roer Me Niet

Houdt u zich veel bezig met uw gezondheid en zorgt u graag goed voor uw lichaam? Zorg er dan voor dat u nét dat beetje extra geeft en kies voor voedingsmiddelen die uw gezondheid ten goede komen. Bij Kruidje Roer Me Niet kunt u superfood kopen in Amersfoort die uw lichaam op alle mogelijke manieren een flinke boost geeft.

Superfoods danken hun naam aan het hoge gehalte aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. Hierdoor hebben deze gezonde voedingsmiddelen op verschillende manieren een positief effect op uw gezondheid. In onze winkel koopt u allerlei soorten superfoods. Daarbij kunt u denken aan populaire producten als chiazaad, gojibessen en hennepzaad, maar tevens aan producten als gedroogde abrikozen en ongebrande noten. Ook voor andere vruchten, zaden en nootsoorten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u uiteraard altijd graag van advies. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Amersfoort. In het geval van vragen kunt u vooraf altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 033-4612062

Let op: wilt u superfoods kopen? Deze zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel in Amersfoort. U kunt deze dus niet via de webshop bestellen.


notenmelange

Notenmelange, 400 gr. € 6,75
 


Reformvoeding

 

Een bijzondere specialisatie binnen ons assortiment
reformvoeding zijn de noten en zuidvruchten.


Superkwaliteit én scherp geprijsd!

 

abrikozen goji-bessen pruimen
Abrikozen, 1 kg. € 7,95 Goji-bessen, 350gr. € 9,20 Pruimen, 1 kg. € 8,45lijnzaad-gebroken pepitas sultanas
Gebroken lijnzaad, 500 gr. € 1,80 Pepita's, 500 gr. € 4,95 Sultana's, 1 kg. € 4,45


© 2020 www.kruidje-roer-me-niet.nl    Disclaimer    Kvk 62285971    Powered by OSinIT!