Vorige Artikel 8 van 292 Volgende

Arkocaps Acidophilus complex (45 caps.)

€ 10,25 (inclusief btw)

Beschrijving

Probiotica
Mengsel van 3 bacteriestammen

Gebruikte bacteriestammen:

  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus bulgaricus
  • Bifidobacterium bifidum

Te gebruiken bij: 

✓ verstoorde darmflora
✓ schimmelinfecties en darmparasieten
✓ herstel balans darmflora na antibioticakuur
✓ herstel balans darmflora na diarree en vasten

Algemene beschrijving
In onze darmen werken miljarden bacteriën actief samen aan een goede spijsvertering en het op peil houden van ons immuunsysteem. Toch kan onze darmflora behoorlijk van streek zijn door verkeerde voedselkeuze, medicijngebruik, onregelmatig eten en de groei van andere micro-organismen zoals schimmels en gisten. Acidophilus bevat een mengsel van drie synergetisch werkende bacteriestammen die de balans van de darmflora herstellen.

Houd de darmen in conditie
Om uw darmen in goede conditie te houden is het gebruik van Acidophilus geen overbodige luxe. Als de darmflora verstoort is door diarree, voedselvergiftiging, een antibioticakuur, vasten of een schimmelinfectie dan kunnen uw darmen wel wat extra hulp in de vorm van Acidophilus gebruiken.

Bevordert de spijsvertering
Acidophilus is essentieel voor het herstel en behoud van een goede spijsvertering. Immers een gezonde darmflora bevordert de voedselopname waardoor belangrijke voedingsstoffen beter worden opgenomen.
Acidophillus versterkt tevens de natuurlijke weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels (candida albicans) in de darmen.

Optimale levensvatbaarheid
Bij het gebruik van probiotica dient u erop te letten dat deze stabiele bacteriestammen bevatten die dusdanig verpakt zijn dat ze moeiteloos de maag kunnen passeren teneinde hun goede invloed in de darmen te kunnen uitoefenen. Acidophilus bevat van elke bacteriestam maar liefst 2,5 miljard levensvatbare micro-organismen.

GEBRUIKSAANWIJZING: ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1-2 capsules vóór de maaltijd met voldoende water innemen.
SAMENSTELLING: Elke capsule bevat: Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus en Lactobacillus bulgaricus.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Acidophilus capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de melkzuurbacteriën, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2023 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel