Artikel 10 van 293

Arkocaps Avena sativa (45 caps.)

€ 10,75 (inclusief btw)

Beschrijving

 Avena sativa

Gebruikte plantendeel
zaad

Te gebruiken bij:

✓ slapeloosheid
✓ nervositeit
✓ innerlijke onrust, afkickverschijnselen
✓ stress, prikkelbaarheid

Algemene beschrijving
Avena betekend “haver” en sativa staat voor “eetbaar”. Haver is in eerste instantie bekend als voedingsgewas, maar blijkt ook een belangrijke geneeskrachtige plant te zijn voor het zenuwstelsel. Avena sativa is een eenjarige plant die behoort tot de Grassenfamilie. De kale rechtopstaande stengels zijn onderaan vertakt en worden ruim een meter hoog.
De bloemen staan in een losse aar, die tot 30 cm lang kan worden.

Nervositeit
Met Avena sativa worden hele goede resultaten geboekt als het zenuwstelsel het zwaar te verduren heeft. Vaak kunnen alledaagse dingen zoals een nieuwe baan, promotie maken, het volgen van een aanvullende opleiding voor nog al wat spanning zorgen. Ook andere onvoorziene omstandigheden zoals huwelijksproblemen, een ongeluk of een sterfgeval kunnen nervositeit, stress en prikkelbaarheid veroorzaken. Avena sativa geeft in dergelijke situaties het juiste steuntje in de rug om de situatie het hoofd te kunnen bieden.

Slapeloosheid
Elk mens heeft gemiddeld zo’n 8 uur per nacht aan slaap nodig. Bij ruim 10 % van de Nederlandse bevolking is dit echter niet het geval met als gevolg dat zij overdag minder goed functioneren. Avena sativa bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust.

Afkickverschijnselen
Een heel specifieke werking is dat het kan helpen bij het herstellen na een verslaving aan zowel alcohol en verdovende middelen als nicotine (onderdrukt afkickverschijnselen).

GEBRUIKSAANWIJZING: Kinderen van 6-12 jaar: 1 capsule per dag. Kinderen van 13-18 jaar: 2 capsules per dag. Volwassenen: ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.
SAMENSTELLING: Het onder lage temperatuur fijngemalen integraal poeder bevat per capsule: 357 mg van het zaad van de Avena sativa.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Avena sativa capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het zaad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen. Glutenvrij.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel