Vorige Artikel 21 van 297 Volgende

Arkocaps Driekleurig viooltje (45 caps.)

€ 10,75 (inclusief btw)

Beschrijving

Driekleurig viooltje

Gebruikt plantendeel
bovengronds bloeiend gedeelte

Te gebruiken bij:

✓ eczeem, psoriasis
✓ luiereczeem, dauwworm
✓ impetigo (huidinfectie)
✓ acné

Algemene beschrijving
Driekleurig Viooltje komt van nature in Europa voor en groeit meestal op akkers, bergweiden en kustduinen. De bloemen zijn geel, wit en violet van kleur of vertonen een combinatie van deze drie kleuren. Elke bloem zit aan een bladloze steel en heeft vijf bloemblaadjes; de onderste bezit een spoor (kleine voortplantingscel).

De plant voor de huid
De bloemen van het Driekleurig Viooltje zijn rijk aan flavonoïden, saponisiden, anthocyanosiden, slijmstoffen en vitamine E. De saponisiden en anthocyanosiden verwijderen toxines (gifstoffen) door de uitscheidingsfuncties van de nieren en de lever te bevorderen.

Tegen allergieën
Driekleurig Viooltje heeft een bloedzuiverende en ontstekingsremmende werking en wordt om die reden gebruikt bij allergische reacties op de huid en chronische huidziekten.

Dankzij de vitamine E heeft Driekleurig Viooltje tevens een beschermende werking op de huid en gaat het celveroudering tegen.

GEBRUIKSAANWIJZING: ’s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.
SAMENSTELLING: Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 290 mg van het bovengronds bloeiend gedeelte van de Viola tricolor en is gestandaardiseerd op 1,5% totaal flavonoïden uitgedrukt in violanthine.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Driekleurig Viooltje capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de bovengronds bloeiende gedeelten, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel