Vorige Artikel 1 van 14 Volgende

Acon Flowflex Corona antigeen-sneltest (zelftest)

€ 3,99

✓ Gratis verzending boven €50,-
✓ Klantenservice bereikbaar tot 18:00 uur op alle werkdagen
✓ 
Besteld op maandag tot donderdag voor 10:00 uur, de volgende dag in huis. 

Beschrijving

De sneltest van Acon FlowFlex is een officiele en nauwkeurige test met een zeer kwalitatieve waarneming. 

Snelle diagnose van een corona besmetting, maar liever geen lange wattenstaaf tot achter in de neus/keelholte? Dan is de Acon FlowFlex Covid sneltest de juiste keuze. Hierbij hoeft de wattenstaaf maar 2,5cm in de neusholte en is daardoor zeer geschikt als zelftest. 

Bekijk deze video met instructies van de zelftest. 

Door middel van in de neus en de neuskeelholte afgenomen monsters, van antigenen uit de cellen van de eiwitmantel, kan met deze test binnen een mum van tijd gedetecteerd worden of er sprake is van een besmetting met SARS-CoV-2 (Corona). 

Binnen 15 minuten heeft u duidelijkheid of er sprake is van een corona besmetting. De test is CE en MHRA gecertificeerd en door het RIVM goedgekeurd als zelftest.

De testkit maakt het mogelijk snel en toegangelijk met een zeer hoge mate van betrouwbaarheid te testen op de aanwezigheid van het coronavirus. De testkit is klaar voor gebruik en bevat alle benodigdheden om een test te kunnen uitvoeren. Er zijn geen verdere instrumenten nodig. Bekijk hier de video met een duidelijke uitleg over het gebruik. 

BELANGRIJK

Let op: dit is een coronatest met zeer goede nauwkeurigheid, echter is het nog geen officiële uitslag die gebruikt kan worden als negatieve uitslag voor bijvoorbeeld reiscertificaten. Bij een positieve uitslag of klachten dient men zich via de GGD te laten testen. Dit artikel valt onder medische hygiëneproducten en mag daarom niet geretourneerd worden.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies. We staan maandag t/m zaterdag voor u klaar op de onderstaande openingstijden:

maandag13.00 - 18.00 uur
dinsdag09.30 - 18.00 uur
woensdag09.30 - 18.00 uur
donderdag09.30 - 18.00 uur
vrijdag09.30 - 18.00 uur
zaterdag09.30 - 17.00 uur
zondag gesloten

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2021 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel