Artikel 4 van 9

Arkocaps Groene thee capsules

€ 10,75 (inclusief btw)

Beschrijving

Groene Thee 

Gebruikt plantendeel

knop en eerste twee blaadjes van de tak

Te gebruiken bij:  

  • vermagering
  • afslankkuren
  • overgewicht, zwaarlijvigheid
  • verbranding van vetten

Algemene beschrijving
Groene thee wordt op grote schaal verbouwd in koele gebergten van subtropische gebieden. De theestruik houdt van koelte (maar niet van vorst), zuivere lucht en veel vocht. In de fytotherapie zijn het de knoppen en de eerste twee blaadjes van de takken die met succes worden toegepast om af te vallen.

Voor een nog beter figuur
De mooie donkergroene blaadjes van de Groene Thee hebben een bijzonder interessante vetafbrekende werking. De aanwezige cafeïne stimuleert de verwijdering van vetten uit de vetcellen door middel van een versnelde enzymatische reactie.

Groene Thee verlaagt tevens de opname van suikers en vetten uit de voeding waardoor de calorietoevoer wordt gereduceerd.

Samen nog sterker
Voor een optimaal resultaat wordt Groene Thee in combinatie met Javaanse Thee gebruikt. Op deze wijze worden vetverbranding en vochtafdrijving gelijktijdig gerealiseerd hetgeen tot verbluffende resultaten leidt.

GEBRUIKSAANWIJZING: ’s Morgens 2 capsules tegelijkertijd tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.
SAMENSTELLING: Elke capsule bevat 110 mg Groene Thee bladpoeder, 110 mg Groene Thee bladextract en 25 mg in EGCG uitgedrukte Catechines.
BIJZONDERHEDEN: Het omhulsel van de Arkocaps Groene Thee capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de knop en het blad van de theestruik, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel