Vorige Artikel 3 van 55 Volgende

A. Vogel Atrosan

€ 22,99 (inclusief btw)

Beschrijving

Atrosan is een traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn. Atrosan van A.Vogel helpt op krachtige wijze de gewrichten soepel te houden. Ook biedt het stevige ondersteuning voor gevoelige spieren na bijvoorbeeld overbelasting. Op deze manier kunt u zich goed en gemakkelijk blijven bewegen. Twee tabletten per dag bieden extra ondersteuning om de spieren en gewrichten soepel te maken en te houden.
Twee tabletten per dag bieden extra ondersteuning om de spieren en gewrichten soepel te maken en te houden.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
✓ Bij milde gewrichtspijn
✓ Sterk geconcentreerd
✓ Slechts 2 tabletten per dag
✓ 100% natuurlijk

* Traditioneel Kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.

Samenstelling:
Het actieve bestanddeel is een extract van gedroogde wortels van Harpagophytum procumbens DC. en/of Harpagophytum zeyheri Decne (Duivelsklauw). Een filmomhulde tablet van 855 mg bevat 480 mg extract. Dit komt overeen met 720-1440 mg gedroogde wortels. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: lactose, maïszetmeel (Zea mays), microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide, macrogol (PEG-150)

Gebruik:
Tenzij anders is voorgeschreven 2 keer per dag 1 tablet tijdens de maaltijd met wat water innemen.
A.Vogel Atrosan tabletten is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar

Als de klachten verergeren of wanneer na 4 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts.

Gebruik van A.Vogel Atrosan® tabletten tijdens zwangerschap of borstvoeding
Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Atrosan tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.
Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

 

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel