Artikel 2 van 9

Artelle Apple`s slim (2 x 90 tabl)

€ 34,95 (inclusief btw)

Beschrijving

Apple`s slim 

Artelle Apple's slim 90 tabletten voor €22,95 bestel per twee voor €34,95

Appelazijn is een natuurlijk product verkregen door het vergisten van appels. 1 Tablet bevat de zeer hoge dosering van 1000 mg appelazijnextract. Chroom draagt bij aan de normale stofwisseling waardoor een goede spijsvertering ontstaat. Tevens draagt chroom bij aan het onderhoud van een normale bloedsuikerspiegel. Vitamine B6 stimuleert en bevordert de opname van appelazijn en draagt bij aan de normale vertering van energieopwekkende voedingstoffen.

Werkstoffen per dagdosering (3 tabletten):

Appelazijnextract3000mg
Chroom90mcg
Vitamine B67,5mcg


Apple’s Slim bevat geen suiker, gist, gluten, lactose, kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruiksadvies 
Drie maal daags 1 tablet voor de maaltijd met ruim water innemen tot het gewenste resultaat is bereikt, waarna overgegaan kan worden naar 1-2 tabletten daags om uw gewicht optimaal in stand te houden.

Gebruiksduur
Dit product kan indien nodig langdurig gebruikt worden.

Waarschuwing en voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet te gebruiken bij zwangerschapen tijdens de periode dat borstvoeding gegeven wordt. De aanbevolen dosering niet overschrjden.

Bewaaradvies
Op een droge en donkere afgesloten plaats en  bij kamertemperatuur.

Bijwerkingen en wisselwerking met geneesmiddelen
Dit product veroorzaakt in de aanbevolen dosering voor zover bekend geen bijwerkingen of wisselwerkingen. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw arts of deskundige.

Bestanddelen
Appelazijnextract 5%, chromium polynicotinat (chroom), pyridoxine (vitamine B6), HPMC, dextrine, CMS-Na, siliciumdioxide, magnesiumstearaat.
Coating: talcum, silicium, green lake,PEG, HPMC, polysorbate 80

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op óf bezoek onze gezellige winkel in hartje Amersfoort. Hoe dan ook, wij voorzien u graag van goed advies.

Telefoon: 033-4612062
E-mail: amersfoort@kruidje.info

© 2020 - 2024 Kruidje-Roer-Me-Niet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel